PVC-TPO/FPO Membrane

Detaljnije

PVC i TPO membrane su popularni materijali koji se koriste u hidroizolaciji krova i zidova. Ove membrane se sastoje od termoplastičnih materijala koji se mogu lako termo-zavariti stvaraju nepropustivu barijeru koja sprečava prodor vlage i vode.

-PVC membrane su poznate po svojoj fleksibilnosti i trajnosti, a takođe su i lako održavajuće. One su otporne na UV zračenje i ne propuštaju vodu, što ih čini idealnim izborom za krovove i druge oblasti koje su izložene ekstremnim uslovima.

-TPO membrane su takođe popularne u hidroizolaciji i sastoje se od termoplastičnih poliolefina. One su takođe vrlo fleksibilne i otporne na UV zračenje, a takođe su i ekološki prihvatljivije od nekih drugih materijala za hidroizolaciju.

-Mi smo specijalizovani za ugradnju PVC i TPO membrana i koristimo najbolje materijale i tehnike kako bismo osigurali dugotrajnu zaštitu vašeg objekta od vlage i vode. Naš tim stručnjaka će pažljivo proceniti vašu situaciju i preporučiti najbolji pristup hidroizolaciji, uključujući i upotrebu PVC ili TPO membrana ako se to pokaže kao najefikasnije rešenje.

Kontaktirajte nas za više informacija o našim uslugama hidroizolacije i kako možemo pomoći da vaš dom ili poslovni prostor budu zaštićeni od vlage i vode.